Over Audio 80

Audio80 Show Equipment is een dynamisch bedrijf dat gespecialiceerd is in het verzorgen van al het denkbare op het gebied van licht, geluid en beeld. Dit doen we voor onder andere, artiesten, bands, bijeenkomsten en evenementen in alle soorten en maten. Door onze ruime kennis en brede ervaring weten wij precies welke apparatuur, techniek en stroomvoorziening er vereist zijn bij welk soort gelegenheid. Tijdens de hele voorbereiding en uitvoering van uw evenement heeft u daar dus geen omkijken naar.

Op het moment dat u interesse heeft om wellicht een project uit te gaan voeren met ons, zullen we een afspraak bij u op locatie maken. Bij dit bezoek kunnen wij de ruimte zien en kunnen we met u al uw ideeën en wensen bespreken. Op deze manier werken we samen aan een eindproduct waar u en uw gasten nog lang over zullen praten. Aan de hand van deze gegevens gaan we een plan en offerte maken.

Audio80 Show Equipment beschikt uitsluitend over vakmensen en gebruikt alleen de meest geavanceerde apparatuur. Dit allemaal om u een hoge kwaliteit te kunnen garanderen.
Door onze goede samenwerking met collega's uit de branche kunnen wij bovendien altijd de juiste apparatuur bijeen krijgen om uw evenement perfect van licht en geluid te voorzien, inclusief de bijbehorende logistiek. En wilt u er een podium, video of laser bij? Geen probleem, dat kunnen wij moeiteloos voor u verzorgen!

Samen met uw andere leveranciers zorgen zij op locatie voor een goede werksfeer, die het eindproduct in alle opzichten verbetert.

Relaties over Audio 80

Bastiaan Ragas over Audio80

Marco Vlasblom

directeur VAK5

Vak5"De kwaliteit van het geluid kan artiesten maken en breken. Professionals als Angela Groothuizen, Laura Vlasblom en Stanley Burleson, werken graag met Audio 80 omdat ze dan zeker weten dat hun geluid goed is. En dat geeft het vertrouwen om een perfecte show neer te zetten".

Als event & entertainmentbureau werken we graag met Audio 80 vanwege de onophoudelijke creativiteit die ze inbrengen. Die gaat veel verder dan audio alleen en dat werkt heel prettig samen".

Andy

bedrijfsleider café anno 1890

1890"Café Anno 1890 werkt graag samen met Audio 80, omdat zij kwaliteit leveren, betrouwbaar en flexibel zijn!"

Ernst Reichrath

Acter Entertrainment

1890"Ik werk graag met Audio 80 omdat ze een goede persoonlijke benadering hebben naar mij toe en naar mijn klanten. Daarnaast ben ik uitermate tevreden over hun kwaliteiten als geluidsmensen en dat ik altijd van ze op aan kan. En verder zijn het gewoon leuke mannen om mee samen te werken!"