Projecten van Audio 80

Wii sports resort tour 2009

Opdrachtgever: Roadstar agency

Case: Het volledig facilitair ondersteunen van deze roadshow. Opbouw en transport van het podium, bediening van het licht en geluid.

Verhaal: Gedurende de zomer maanden zijn we 23 dagen on tour geweest met deze te gekke roadshow van NINTENDO. Roadstar Agency tourde voor Nintendo Benelux voor het tweede seizoen met het succesvolle campingtourconcept langs de 20 grootste recreatieparken van Nederland.
Daarnaast werden er in België ook nog drie grote campings bezocht. Het was een spetterende show. Het programma stond volledig in het teken van Wii Sports Resort. Het ’Zwaardvecht’ spel, ’Kanovaren’ en de Basketballmatch waren absolute hoogtepunten. Tot slot was er een optreden van Quincy. De Wii Sports Resort Tour 2009 was de ultieme zomerbeleving die nog lang herinnerd zal worden.

Wiitour Wiitour Wiitour Wiitour

Opening Habasit

Opdrachtgever: Vak 5

Case: Opening van het nieuwe bedrijfspand.
Verhaal: In het voorjaar van 2009 zijn wij benaderd door vak 5 om mee te werken aan de opening van een nieuw bedrijfspand. Hierbij moest een grote koude, kille bedrijfshal worden omgetoverd tot sfeervol geheel. Daarnaast moest er een spectaculaire opening plaatsvinden. Na alle officiële handelingen was er voor de gasten een heerlijk buffet verzorgd op de 1e verdieping. Ook hier hebben we alles uitgelicht, afgerokt met pipe & drape en hebben we de techniek verzorgd voor het badje dat kwam spelen.
De klant en opdrachtgever kunnen samen met ons terug kijken naar een geslaagde dag!

Habasit Habasit Habasit Habasit

Projecten van Audio 80

Alphen a/d Rijn

Opdrachtgever: Stichting Rijplein Events

Case: Podium + programmering tijdens de grootste jaarmarkt van Nederland
Verhaal: Na 2 eerder succesvolle events die we hebben georganiseerd op het Rijnplein, mochten we ook tijdens deze dag weer een podium, licht, geluid en de volledige programmering verzorgen.

Alphen a/d Rijn Alphen a/d Rijn Alphen a/d Rijn

Musical Vibes

Al jaren staat Audio 80 garant voor de complete facilitaire ondersteuning voor de act van Musical Vibes.
Laura Vlasblom (Dancing Queens), Nurlaila Karim (Fame,Rent) en Charly Luske (Love me just a little bit more) hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de musical wereld. Logisch dat zij besloten om juist dit repertoire te nemen voor een swingende tape act. De beste dancenummers uit bekende pop/rock musicals als ”Mamma Mia”, ”We will rock you”, ”Hair”, ”Jesus Christ Superstar” en ”Saturday Night Fever” komen in hoog tempo voorbij. Het optreden krijgt mede door de eigentijdse arrangementen (vgl. Rich Girl van Gwen Steffani) een hele hippe uitstraling. Voor wie het bekende geluid van top musical songs wil integreren in een swingende party. Een uitgelezen kans!

Bekijk wat foto's van dit project

Musicalvibes Musicalvibes Musicalvibes Musicalvibes